Gegrilde Livar Rib Eye met in witte wijn gegaarde champignons

Een heerlijke presentatie van ons Livar vlees tijdens de opening van Sligro Den Haag Forepark: "Gegrilde Livar Rib Eye met in witte wijn gegaarde champignons".

Ingrediƫnten
Livar Rib Eye in plakjes
Kleine witte champignons
Boter
Witte wijn
1 takje tijm
1 takje rozemarijn
Peper
Zout

 

BEREIDING
Bak de champignons in de pan samen met de tijm en rozemarijn en blus af met de witte wijn. Breng de champignons op smaak met peper en zout. Gril de Livar Rib Eye kort aan beide kanten en bestrooi met peper en zout.

 

SERVEREN
De gebakken champignons op de gegrilde Rib Eye serveren.


Bereidingssuggestie van Floris Roijen: www.floriskookt.nl

 


Terug naar het overzicht
Smakelijk eten
met Livar vlees!